Om oss på Körskolan

Din körskola i Göteborg

Samlingspunkt för bil,
mc, släp, moped-, och riskutbildningar

Den kompletta Körskolan! Vi erbjuder kompletta utbildningar och riskutbildningar för bil, mc, moped och tungt släp. Vi har egen ”halkbana” i samarbete med Landvetter Halkbana och manöverbana för mc samt egen Risk2 Mc-utbildning. Det är det få trafikskolor i Sverige som kan erbjuda i egen regi.

Vi på Körskolan.com tycker att det skall vara lustfyllt att ta körkort på en trafikskola. För oss på Körskolan i Göteborg är det naturligt att anpassa oss efter elevens nivå och personlighet, så att det blir en trevlig upplevelse att utbilda sig hos oss. Vi som jobbar på Körskolan.com har svetsats samman under många år och smittar gärna av oss vår arbetsglädje när vi coachar elever till det efterlängtade körkortet. Det skall självklart kännas välkomnande och avslappnat när man kommer till sin lektion eller kurs i Mölnlycke och Nya Hovås. Från 2023 erbjuder vi även mc-utbildning i Kungälv.

Vi är en av Göteborgsregionens största trafikskolor på Mc med fem Mc-lärare och kan därför erbjuda stor variation på lektionstider.

Varje år kommer bil-, moped-, släp- och mc-elever ända från Kungsbacka och Billdal i söder till Partille och Landvetter i öster samt Backa och Kärra i norr till våra trafikskolor. Men vi tycker inte det är viktigast att vara störst utan att vi är bäst på det vi gör. Kanske är det därför vi växer så det knakar.

Välkommen till glädje. Välkommen till Körskolan.com.

Adnan

Trafiklärare

A, B, BE, C, CE, D, Moped, Riskutbildare

Stefan

Trafiklärare/utbildningsledare

A, B, Moped, Riskutbildare

BELLA

Trafiklärare

A, B, BE Moped, Riskutbildare

ERIC

Trafiklärare/utbildningsledare

A, B, BE, Moped, Riskutbildare

Mattias

Trafiklärare/trafikskolechef

A, B, Moped, Riskutbildare

Linn

Trafiklärare

B

Johan

Trafiklärare

B

Chrille

Trafiklärare

B, Riskutbildare

MADDE

Receptionist/ekonomi

 info@kskolan.com   031-199999