risk 1 mc göteborg

Intensivkurs för MC

Mc-körkort snabbt

Den snabbaste vägen till A, A2 och A1-körkort (Mc-körkort!)

Om du har möjlighet att avsätta en vecka och vill ha ditt körkort så snabbt som möjligt, är kanske en intensivkurs något för dig. Under 1 vecka genomför du intensiv praktik dagtid och studier på kvällstid. Vi erbjuder intensivutbildning för mc på bestämda veckor under hela säsongen. Vi genomför vår intensivutbuildning för mc i Mölndal. Och då vår övningsbana ligger centralt så är det därmed lättillgängligt även för dig som bor i upptagningsområdena Landvetter, Härryda, Lindome, Öjersjö, Partille, Askim, Billdal, Kullavik, Särö, Kungsbacka, Surte, Backa, Angered och Hisingen.

 

Behov av boende?

Kommer du långt ifrån och är i behov av boende under din intensivvecka? Vi samarbetar med GoodMorning Hotel i Mölndal, ett stenkast från vår bana. Kontakta oss eller GoodMorning Hotel så hjälper vi dig.

 

Hur kan jag förbereda mig?

För att göra utbildningen så effektiv som möjligt rekommenderar vi att du börjar dina teoristudier och din övningskörning redan innan intensivkursen börjar. Då intensivutbildningen kräver viss färdighet för att kunna tillgodogöra sig utbildningen, gör du en så kallad testlektion hos oss innan din kurs börjar. Kontakta oss för att säkra din plats och få tillgång till ditt teorimaterial så snart som möjligt! Är du redo för att boka din intensivkurs redan nu? Gör din anmälan här!

Inför teoriprov och körprov

I intensivutbildningspaketet ingår ett fast antal körlektioner, riskettan, risktvåan och teorimaterial på vår elevcentral. Detta innebär att du under intensivveckan ska få så goda kunskaper i körning, körkortsteori och riskhantering att du klarar av risktvåan, kunskapsprovet och uppkörningen i nära anslutning till intensivkursen. Men tänk på att 1 vecka är en relativt kort tid, därmed kan man även behöva komplettera med extra körlektioner vid behov.

 

Vi är redo när du är redo!

Vi bokar riskutbildningar, kunskapsprov och körprov i samråd med dig och utifrån vilken nivå du hinner komma upp i under utbildningens gång, i syfte att få det efterlängtade kortet så fort du är redo. Är du beredd? Skriv in dig här, så kör vi!

Våra Motorcyklar

Vi kör alltid fräscha, lättmanövrerade och trygga motorcyklar. A1: z125r, cb125r. A2 och A: Suzuki SV650

Körkortstillstånd

För att få övningsköra med mc behövs ett körkortstillstånd. Detta ansöker du om hos Transportstyrelsen. Till ansökan skall ett syntest bifogas.