mc-säsong 24

INTENSIVVECKA för MC – 20.995 Kr (25% rabatt)

 Ord. pris 26.585 Kr. Passa på att säkra din intensivplats inför mc-säsongen 2023 till ett SUPERPRIS!
• 3 dagar grunder och teknik • 1 dag trafikövningar • Online-teori • Risk 1 • Risk 2 • luncher • testlektion

Före din intensivvecka kommer du att genomföra en testlektion, som ingår i priset, för att säkerställa att du har den nivå som behövs inför din intensivvecka. För mer information, kontakta vår reception eller prata med någon av våra 5 mc-lärare. Välkommen till en grym vecka!

MC körkort

A, A2, A1 – behörighet

Den ultimata frihetskänslan!

Är det äntligen dags för ditt MC-körkort? Det är något väldigt speciellt med att glida fram på två hjul i vårt vackra landskap. Vi på Körskolan i Göteborg utbildar dig att bli en medveten och säker förare för livet. Detta innebär naturligtvis att utbildningen är både praktisk och teoretisk. Körkortsteorin tar du eget ansvar för att studera på vår online-Teoricentral. Den praktiska utbildningen består av manövreringsövningar och övning i olika trafikmiljöer. Oavsett om du önskar köra intensivt eller traditionellt hjälper och stöttar vi dig hela vägen till det efterlängtade körkortet. Under alla våra vanliga lektionspass har du en personlig mc-lärare under dina 70 min, värt att nämna då många utbildare ”slår ihop” två elever på en lärare.

 

Uppskattad mc-skola

Vi är en av Göteborgsregionens största trafikskolor för mc med våra fem mc-lärare och kan därför erbjuda stor variation på lektionstider. Emellertid tycker vi inte att det är viktigast att vara störst, utan att vi är bäst på det vi gör. Trafikskolan erbjuder mc-utbildning i Mölnlycke, Hovås, Åby och Kungälv. Våra Mc-elever från Nya Hovås utgår från Åby i Mölndal. Vi är uppskattade som mc-utbildare och våra kunder kommer, utöver vårt närområde ända från Kungsbacka, Särö, Kullavik, Billdal, Askim, Mölndal, Landvetter, Öjersjö, Partille, Kärra, Backa och Angered. Det tycker vi är ett bra betyg.

Välkommen till glädje. Välkommen till Körskolan.com.

Våra motorcyklar

Då vi alla är olika långa passar våra splitter nya och fräscha Suzuki SV650 dom flesta alldeles utmärkt. På Lätt mc utbildar vi på nya Honda CB 125R och Kawasaki z125.

Körkortstillstånd

För att få övningsköra med motorcykel behövs ett körkortstillstånd. Detta ansöker du om hos Transportstyrelsen. Till ansökan skall ett syntest bifogas. Vi erbjuder syntest på Körskolan i Mölnlycke till självkostnadspris.

Kunskapsprov

Kunskapsprovet eller ”teoriprovet”, bokas hos Trafikverket. Tänk på att båda dina riskutbildningar måste vara genomförda innan du kan skriva kunskapsprovet.

Obligatoriska
riskutbildningar

Riskettan Mc

”Riskettan” är en teoretisk obligatorisk utbildning som handlar om riskfyllda situationer, vanliga riskbeteenden, alkohol, droger och trötthet. Vi erbjuder Risk1 A både i Mölnlycke, Nya Hovås och Kungälv.

Risktvåan Mc

”Risktvåan” är en praktisk upplevelsebaserad utbildning där vi fokuserar på risksituationer och felbeteenden för mc. Risk2 A genomförs på Åby i Mölndal eller Landvetter Halkbana.

Förarprov

Ett förarprov eller ”uppkörningen”, får genomföras då du har ett godkänt kunskapsprov.