Startpaket Bil

KÖRSKOLAN TIPSAR – KÖRPAKET SMALL BIL

 Ett bra paket att börja med är vårt Körpaket Small Bil. Självklart till ett rabatterat pris! Körpaket Small Bil inkluderar: • 5 st körlektioner 70 min lektioner • Online-teori • Risk1 och Risk 2 (Halkan)

Men har du emellertid bråttom och istället är intresserad av en intensivutbildning för bil?
DÅ KAN DU LÄSA OM VÅR INTENSIVUTBILDNING FÖR BIL HÄR!

Våra körlektioner är 70 min långa. Online-teorin innehåller allt du som elev behöver för att utvecklas som förare under din utbildning och för att därmed klara dagens teoriprov på Trafikverket.

Körkort för bil

B – behörighet

Ett körkort för bil är frihet. Oavsett om du önskar köra intensivt eller traditionellt, ta körkort för manuell växellåda eller automat, så anpassar vi på Körskolan i Göteborg din utbildning efter dina önskemål. Därmed utgår vi från elevens personliga nivå och coachar eleven till att bli en medveten förare för resten av livet, dessutom med ett körkort i handen. Vi utbildar på bil i både Mölnlycke och Nya Hovås. Men även du som bor i våra upptagningsområden Öjersjö, Lindome, Landvetter, Mölndal, Askim, Billdal, Kullavik, Särö och Kungsbacka har bra förbindelser till oss då våra trafikskolor ligger centralt.

Våra bilar

Vi kör alltid fräscha, lättmanövrerade och trygga bilar. Vi har självklart både manuell- och automat-växlade bilar.

Körkortstillstånd

För att få övningsköra med bil behövs ett körkortstillstånd. Detta ansöker du om hos Transportstyrelsen. Till ansökan skall ett syntest bifogas. Vi erbjuder syntest på Körskolan i Mölnlycke till självkostnadspris.

Kunskapsprov

Kunskapsprovet eller ”teoriprovet”, bokas hos Trafikverket. Tänk på att båda dina riskutbildningar måste vara genomförda innan du kan skriva kunskapsprovet.

Obligatoriska
riskutbildningar

Riskettan Bil

”Riskettan” är en teoretisk obligatorisk utbildning som handlar om riskfyllda situationer, vanliga riskbeteenden, alkohol, droger och trötthet. Vi på Körskolan erbjuder Riskettan både i Mölnlycke och Nya Hovås.

Risktvåan Bil

”Risktvåan” är en praktisk upplevelsebaserad utbildning där vi fokuserar på risksituationer i trafiken. Vår Risktvåa för bil genomför vi på Körskolan i Vårgårda och då ingår motorväg- och landsvägskörning.

Förarprov

Ett förarprov eller ”uppkörningen”, får genomföras då du har ett godkänt kunskapsprov.