intensivutbildning göteborg

Körkort på kortare tid

Intensivkurs

Den snabbaste vägen till B-, A-, A1- och A2-körkort!

Om du har möjlighet att avsätta en del av dagarna i två eller tre veckor och vill ha ditt körkort så snabbt som möjligt, är kanske en intensivkurs något för dig. Med två eller tre veckors studier och praktik blir körlektionerna många på kort tid och du kommer ägna mycket tid åt teoriplugget – men det sparar mycket tid på sikt. Vid intensivutbildning för bil erbjuder vi manuell eller automatväxlad bil.

Hur kan jag förbereda mig?
För att göra utbildningen så effektiv som möjligt rekommenderar vi att du börjar dina teoristudier och din övningskörning redan innan intensivkursen börjar. Kontakta oss för att få tillgång till ditt teorimaterial så snart som möjligt! Är du redo för att boka din intensivkurs redan nu? Gör din anmälan här!

Utbildning på dina villkor
Om du har övningskört tidigare med en handledare behöver du ofta inte lika många körlektioner. Därför kontrollerar vi din nuvarande nivå i början av utbildningen, och anpassar dina körlektioner därefter. Du får också tips på vilka delar av bilkörningen som du behöver fokusera på, så att din egen övning blir så effektiv som möjligt.

Inför proverna
I intensivutbildningspaketet ingår ett fast antal körlektioner, riskettan, risktvåan och teorimaterial på vår elevcentral. Vårt mål är att du på två eller tre veckor ska få så goda kunskaper i körning, körkortsteori och riskhantering att du klarar av risktvåan, kunskapsprovet och uppkörningen i anslutning till intensivkursen. Två veckor är dock en relativt kort tid, så därför kan man även boka en tre veckors intensivutbildning eller komplettera med extra körlektioner om det skulle behövas.

Vi är redo när du är redo!
Vi bokar riskutbildningar, kunskapsprov och körprov i samråd med dig och utifrån vilken nivå du hinner komma upp i under utbildningens gång, så att du kan få det efterlängtade kortet så fort du är redo. Är du beredd? Skriv in dig, så kör vi!

Våra bilar

Vi kör alltid fräscha, lättmanövrerade och trygga bilar. Vi har självklart både manuell- och automat-växlade bilar.

Körkortstillstånd

För att få övningsköra med bil behövs ett körkortstillstånd. Detta ansöker du om hos Transportstyrelsen. Till ansökan skall ett syntest bifogas.